Ndërlidhjet

TIRANË


Partitë politike në Shqipëri kanë nënshkruar kodin e sjelljes gjatë fushatës së zgjedhjeve të përgjithshme, që do të mbahen më 3 korrik të këtij viti.
"Kodi i sjelljes është një kontratë morale që vendos interesat e vendit për zgjedhje të lira e të ndershme përpara çdo lloj interesi tjetër", ka theksuar presidenti Moisiu, që është dhe iniciatori i këtij kodi.
XS
SM
MD
LG