Ndërlidhjet

HAGË


Gjykata Ndërkombëtare për ish-Jugosllavinë ka ngritur akuzat ndaj ish shefit të shërbimit kroat të zbulimit, Markica Rebiç, dy gazetarëve dhe një botuesi kroat, për zbulimin e identitetit të dëshmitarëve të mbrojtur të prokurorisë në rastin e ish gjeneralit kroat të Bosnjës, Tihomir Blaskiç. Nëse shpallen fajtor ata mund të dënohen deri në shtatë vjet burg ose me 100 mijë euro.
XS
SM
MD
LG