Ndërlidhjet

BAGDAD


Asambleja Kombëtare e Irakut sot ka miratuar kabinetin qeveritar, të paraqitur nga kryeministri Ibrahim al-Jaffari. Lista është miratuar me shumicë të theshtë parlamentare. Ajo është ende e pakompletuar, me disa resore, si ai i mbrojtjes dhe naftës, për të cilët, ende nuk është vendosur. Votimi i sotëm pasoi një proces gati 3 muajsh të mosmarrëveshjeve në mes të grupeve politike në Irak, rreth formimit të qeverisë pas zgjedhjeve të 31 janarit.
XS
SM
MD
LG