Ndërlidhjet

UASHINGTON


Në disa shtete të botës, liria e shtypit ka arritur fitore të rëndësishme gjatë vitit 2004. Mirëpo, në vende tjera si një pjesë të Azisë dhe ish-Bashkimin Sovjetik, shënohet një cenzurë e rrezikshme. ky është përfundimi që ka nxjerrë në raportin e saj, organizata e njohur joqeveritare në Shtetet e Bashkuara, "Freedom of House".
XS
SM
MD
LG