Ndërlidhjet

UASHINGTON


Në Irak përballemi më kryengritës, por sërish kemi bërë shumë përparim ka theksuar presidenti Bush gjatë një konference për mediat në Uashington.
"Besoj se po shënojmë përparim në Irak, pasi populli i Irakut po fillon të shohë përfitimet që sjell një shoqëri e lirë. Ata panë formimin e qeverisë së tyre. Forcat irakiane po aftësohen nga ushtria jonë dhe po i përmbushin detyrat shumë më mirë se në të shkuarën. Sa më shumë besim të ketë populli në këtë proçes aq më të izoluar do të jenë terroristët", tha Bush
XS
SM
MD
LG