Ndërlidhjet

MADRID


Dhoma e ulët e Parlamentit spanjoll ka miratuar kushtetutën e re të Bashkimit Evropian me shumicë absolute votash. Kjo votë ishte e pritshme derisa spanjollët kishin votuar në favor të kushtetutës në referendumin e shkurtit. Edhe paralmenti belg ka miratuar sot kushtetutën e BE- së. Provat e ardhshme të kushtetutës janë referendumet në Francë dhe Hollandë.
XS
SM
MD
LG