Ndërlidhjet

PRISHTINË


Ekspertët ndërkombëtarë të mjekësisë ligjore i kanë përfunduar kërkimet në një varreze masive në Valjakë të Klinës, në të cilën kanë gjetur 22 trupa të qytetarëve jo-shqiptarë. Ekspertët e Kombeve të Bashkuara kanë shfaqur frikën se numri përfundimtar do të jetë më i madh, pasi hulumtime do të bëhen edhe, të paktën, në një vend tjetër. Sipas tyre, të gjitha viktimat ishin serbë të rrëmbyer në fshatrat Retijë dhe Apterushë të Rahovecit, në korrik të vitit 1998.
XS
SM
MD
LG