Ndërlidhjet

LUKSEMBURG


Kryeministri japonez Yunichiro Koizumi sot në Luksemburg zhvillon bisedime me udhëheqësit e Bashkimit Evropian, të cilat do të fokusohen në zhvillimin e mëtejmë të lidhjeve midis Japonisë dhe 25 anëtarëve të unionit.
Pritet që Koizumi ta theksojë edhe kundërshtimin e Tokios mbi propozimin e BE-së për heqjen e embargos së armëve ndaj Kinës.
XS
SM
MD
LG