Ndërlidhjet

PRISHTINË


Shefi i UNMIK-ut, Soren Jessen-Petersen, pritet t'ua dërgojë këto ditë, në formë të shkruar, institucioneve dhe partive politike, propozimin e tij për të krijuar një Forum joformal. Ky Forum do të diskutonte çështjet e tilla, si standardet, decentralizimi dhe zhvillimet rreth statusit. Sipas UNMIK-ut, është në interesin e partive kosovare krijimi i këtij Forumi, në mënyrë që Kosova të jetë më e përgatitur për diskutimet rreth statusit.
XS
SM
MD
LG