Ndërlidhjet

TIRANË


Sot në Tiranë janë mbledhur përfaqësuesit e vendeve nënshkruese të Kartës së Adriatikut, Shqipërisë, Kroacisë dhe Maqedonisë. Në këtë takim i cili bëhet në dy vjetorin e nënshkrimit të këtij dokumenti, marrin pjesë edhe përfaqësues të Departamentit amerikan të Shtetit. Ky takim do të pasohet nga një takim më i gjerë në të cilin do të marrin pjesë edhe përfaqësuesit e vendeve të rajonit, si dhe të BE_së e NATO-s.
XS
SM
MD
LG