Ndërlidhjet

KUVAJT


Parlamenti dështoi sot në kalimin e një ligji që do t'u jepte të drejtë femrave për të votuar, ose për t'u zgjedhur. Votimi dështoi sepse shumica e ligjvënësve konservativë abstenuan. Konservatorët dhe ligjvënësit fisnorë kundërshtojnë idenë e pjesëmarrjes së grave në zgjedhje.
XS
SM
MD
LG