Ndërlidhjet

RIGA


Raportet nga Letonia thonë se kriminelët kanë thyer një dyqan në kryeqytetin e Letonisë, Riga, dhe kanë grabitur gjysmë toni çokolatash. Rrëmbyesit morën vetëm çokolatat, duke lënë një shënim "Laima", që do të thotë "lumturi".
XS
SM
MD
LG