Ndërlidhjet

TIRANË


Sot në Tiranë janë mbledhur përfaqësuesit e vendeve nënshkruese të Kartës "Adriatiku 3", Shqipërisë, Kroacisë dhe Maqedonisë. Zyrtarë të këtyre tri vendeve shfaqën shpresën se do të marrin ftesë zyrtare për integrim në NATO, në Samitin e ardhshëm. Në këtë takim mori pjesë edhe ndihmës nënsekretarja amerikane e Shtetit, Ketlin Stivens. Ky takim do të pasohet nga një takim më i gjerë në të cilin do të marrin pjesë edhe përfaqësuesit e vendeve të rajonit, si dhe të BE-së e NATO-s.
XS
SM
MD
LG