Ndërlidhjet

PRISHTINË


Sot në Prishtinë është nënshkruar marrëveshja kornizë ndërmjet UNMIK-ut, Qeverisë së Kosovës dhe Bankës Evropiane për Investime, me të cilën Kosovës do të mund t'i lejohet marrja e kredive nga kjo bankë.
"Asgjë nuk mund ta ndalë zhvillimin ekonomik të Kosovës, dhe ne nuk mund të presim për këtë zgjidhjen e statusin final", ka thënë me rastin e nënshkrimit të marrëveshjes shefi i UNMIK-ut, Soren Jessen-Petersen.
XS
SM
MD
LG