Ndërlidhjet

HAGEN


Tre pleq janë paraqitur sot në një Gjykatë gjermane për plaçkitje të bankës. Tre të akuzuarit: 64, 73 dhe 74 vjeçar, kishin biografi rekorde kriminale dhe kohë të gjatë të kaluar nëpër burgje. Ata ngarkohen me 14 thyerje bankash, ku kanë përdorur armë zjarri dhe sopatë për kërcënimin e punëtorëve dhe kanë grabitur mbi 1 milionë euro.
XS
SM
MD
LG