Ndërlidhjet

PRISHTINË


Misioni i Kombeve të Bashkuara në Kosovë ka nënshkruar një Marrëveshje me Bankën Evropiane për Investime, me të cilën, Kosovës i mundësohet marrja e ndihmave financiare, pavarësisht nga statusi i pazgjidhur. Nënkryetari i BEI-së, Xheraldo Xhenoardi, tha sot në Bruksel se me këtë Marrëveshje synohet të ndihmohet, para së gjithash, infrastruktura dhe ndërmarrjet e vogla dhe të mesme.
XS
SM
MD
LG