Ndërlidhjet

MINSK


Ministria e jashtëm belloruse ka reaguar ndaj deklaratës së presidentit George Bush se Bellorusia, siç ka thënë ai, është "diktatura e fundit në Evropë". Në deklaratën e saj, ministria e jashtme, thotë se qëndrimi i presidentit Bush dhe udhëheqësve të vendeve të Baltikut, është në kundërshtim me parimet e Organizatës së Kombeve të Bashkuara, dhe asaj për Siguri dhe Bashkëpunim Evropian. Në Deklaratë, gjithashtu, akuzohen vendet baltike për ndërhyrje në punët e brendshme të Bellorusisë.
XS
SM
MD
LG