Ndërlidhjet

BERLIN


Kryeministri britanik Tony Blair tha se Gjermania duhet t'i ketë parasysh viktimat e saj në Luftën e Dytë Botërore, por asnjëherë nuk duhet ta shohë veten si viktimë të këtij konflikti.
Blair i deklaroi gazetës gjermanë "Bild" se Gjermania ishte përgjegjëse për shpërthimin e Luftës, dhe tash "të gjithë ne duhet të jetojmë me pasojat" e saj.
Kryeministri britanik tha se Evropa nuk duhet të harrojë se krimet kundër njerëzimit, mund të shfaqen edhe në vende tjera të botës.
XS
SM
MD
LG