Ndërlidhjet

Lajm i jashtëzakonshëm

LUBJANË


Kreu i Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim Evropian, Dimitrij Rupel, ka nderuar të gjitha viktimat e Luftës së Dytë Botërore dhe tha se evropianët mund të jenë krenarë për bashkimin e Evropës, të ndërtuar që nga ajo kohë. Në një deklaratë, Rupel ka thënë se Kombet e Bashkuara, Bashkimi Evropian, OSBE-ja dhe organizatat tjera, janë formuar me qëllim që krimet e tilla si në Luftën e Dytë, të mos përsëriten më kurrë.
XS
SM
MD
LG