Ndërlidhjet

ZAGREB


Policia ka arrestuar dy kroatë të cilët gjatë fundjavës kishin tentuar t'i fusnin ilegalisht në Slloveni, katër shqiptarë të Kosovës. Njëri nga kroatët i ka shoqëruar në këmbë shqiptarët për në Slloveni, por policia sllovene i kishte kapur ata në një fshat kufitar dhe i ka kthyer sërish në Kroaci. Sipas Policisë, dyshohet se ata kanë sjellë në Kroaci shqiptarë nga Kosova, në përpjekje për t'i dërguar ilegalisht në Bashkimin Evropian.
XS
SM
MD
LG