Ndërlidhjet

BAGDAD


Asambleja e Përgjithshme e Irakut ka ngritur komisionin 55-anëtarësh që do merret me hartimin e projekt kushtetutës. Lidhur me zhvillimet e sigurisë nga shpërthimi i një automjeti-bombë në Bagdadin qëndror kanë humbur jetën së paku shtatë persona dhe janë plagosur rreth 16 të tjerë. Sipas dëshmitarëve cak i sulmit ka qenë autokolona e ushtrisë amerikane, e cila nuk është prekur nga ky sulm.
Viktima janë shkaktuar dhe nga një sulm ndaj një patrulle policie, po në Bagdad, por nuk ka të dhëna për numrin e saktë.
XS
SM
MD
LG