Ndërlidhjet

PRISHTINË


Shefi i UNMIK-ut Soren Jessen Petersen ka thënë sot se synimi i formimit të forumit politik nuk është zëvendësimi i institucioneve, ndërsa lideri i Partisë Demokratike Hashim Thaçi, ka kërkuar që ai të jetë organ vendimmarës. Në anën tjetër, shefi i zyrës amerikane Filip Goldberg, tha se në Kosovë ekziston një organ vendimmarrës për standardet dhe çështjet ditore, por sipas tij çështja e statusit kalon përtej kësaj dhe kërkon një konsensus për të prezantuar një qëndrim unik.
XS
SM
MD
LG