Ndërlidhjet

TIRANË


Shqipëria do të përdorë dy kredi të Këshillit të Evropës me vlerë prej 34 milionë dollarë për të modernizuar spitalin kryesor në vend dhe 19 shkolla në Tiranë.
Nënshkrimi është bërë gjatë vizitës së një delegacioni të Këshillit të Evropës.
XS
SM
MD
LG