Ndërlidhjet

UASHINGTON


Shtëpia e Bardhë ka besim se Komiteti i Senatit do ta miratojë gjatë votimit të sotëm, kandidaturën e John Bolton-it në postin e ambasadorit amerikan në Kombet e Bashkuara.
Bolton është akuzuar nga kundërshtarët e tij për një qëndrim armiqësor ndaj OKB-së, keqtrajtim të vartësve dhe për keqpërdorim të informacioneve nga agjencitë e zbulimit.
Presidenti Bush ndërkaq, e ka mbështetur John Bolton-in, i cili aktualisht është nënsekretar i shtetit.
XS
SM
MD
LG