Ndërlidhjet

PARIS


Sot mbahet konferenca e parë ndërkombëtare e donatorëve për rimëkëmbjen dhe ruajtjen e trashëgimisë kulturore në Kosovë, e organizuar nga Organizata e Kombeve të Bashkuara për Arsim, Shkencë dhe Kulturë(UNESCO).
Vetëm për fazën e parë të rimëkëmbjes së 75 monumenteve historike dhe fetare, sipas vlerësimeve, nevojiten rreth 40 milionë euro.
XS
SM
MD
LG