Ndërlidhjet

BAGDAD


Kombet e Bashkuara dhe Qeveria e re irakiane kanë publikuar një raport për kushtet e jetës në Irak. Sipas raportit, 85 përqind e irakianëve përballen me mungesë të energjisë elektrike, vetëm 54 përqind kanë ujë të pastër, kurse ujërat e zeza janë të dukshme në 40 përqind të rrugëve të Irakut.
Ndërkaq, një raport tjetër i Kontrollit Ndërkombëtar të Narkotikëve, thotë se trafikantët kanë përfituar nga kaosi në Irak, për ta përdorur atë si rrugë tranzite për heroinën afgane.
XS
SM
MD
LG