Ndërlidhjet

SALCBURG


Një gjyq në Austri ka dënuar tre kosovarë me burgim prej 4 e deri në 6 vjet, për kontrabandim të heroinës në Austri dhe në Itali. Ata ishin arrestuar në rajonin Pongau të Salcburgut. Personat e moshës 27, 29 dhe 39 vjeçare janë dënuar për kontrabandimin e 170 kilogramëve të heroinës. Emrat e tyre nuk janë publikuar.
XS
SM
MD
LG