Ndërlidhjet

RAMALLAH


Mijëra palestinezë kanë marshuar nëpër qytetet e Bregut Perëndimor dhe Rripit të Gazës, për të shënuar atë që ata e quajnë "Naqba" ose 'Katastrofë'- përvjetorin e themelimit të Izraelit dhe eksodit të palestinezëve.
Në një fjalim të regjistruar, presidenti Mahmoud Abass, tha se çështja palestineze është çështje e "popullit, tokave dhe refugjatëve". Ai tha se paqja, siguria dhe vendbanimet në rajon, janë të lidhura me gjetjen e zgjidhjes së drejtë mbi bazën e rezolutave ndërkombëtare.
XS
SM
MD
LG