Ndërlidhjet

VARSHAVË


Në Varshavë sot i përfundoi punimet konferenca e Këshillit të Evropës, që është organizata politike më e vjetër evropiane. Në deklaratën përfundimtare, pos tjerash, është thënë se demokracia, sundimi i ligjit dhe respekti për të drejtat e njeriut kanë zënë rrënjë në Evropë dhe duhet të ndihmohen që të zhvillohen mëtutje.
XS
SM
MD
LG