Ndërlidhjet

PRISHTINË


Policia e Kosovës ka arrestuar tre persona të dyshuar për trafikim të njerëzve, ka kumtuar sot një zëdhënës i policisë. Gjatë këtij arrestimi janë liruar tri femra, që ishin viktimë e trafikimit. Dy bullgarë dhe një shqiptar janë arrestuar në pjesën lindore të Kosovës, të dyshuar se kanë trafikuar tri femra bullgare brenda Kosovës, ka kumtuar mëtutje policia.
XS
SM
MD
LG