Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Organizata botërore ka shprehur shqetësime lidhur me rritjen e tensioneve ndërmjet Izraelit dhe palestinezëve, duke thënë se kjo çon në cënimin e besimit midis palëve. Në një deklaratë të Këshillit të Sigurimit, kërkohet nga Autoriteti palestinez që të punojë më shumë në ndaljen e dhunës kundër Izraelit.
XS
SM
MD
LG