Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kuvendi i Kosovës debatoi sot për decentralizimin dhe pilot-projektet e qeverisë.
Ndërsa kryeministri Bajram Kosumi e ka siguruar Kuvendin se ky proces nuk do të shpie deri te ndarja e Kosovës dhe krijimi i kantoneve, deputetët jo vetëm nga radhët e opozitës, por edhe ata të pozitës, në disa raste nuk janë pajtuar me qeverinë që të krijohen komuna të reja pa miratimin paraprak të infrastrukturës ligjore.
XS
SM
MD
LG