Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Presidenti i Uzbekistanit, Islam Karimov, i ka thënë Sekretarit të Përgjithshëm të Kombeve të Bashkuara, Kofi Annan, se e kundërshton një hetim ndërkombëtar rreth trazirave të dhunshme të javës së kaluar.
Zoti Annan, i cili ka folur me telefon me Karimovin, tha se presidenti uzbek i kishte thënë se situata është nën kontroll, dhe se ai po i ndërmerr të gjitha masat e duhura që t'i kapë përgjegjësit, andaj, ka thënë Karimov, nuk ka nevojë për një hetim ndërkombëtar.
XS
SM
MD
LG