Ndërlidhjet

UASHINGTON


Banka Botërore ka miratuar një ndihmë prej 85 milionë dollarë për Afganistanin. Në një deklaratë, thuhet se 40 milionë u dedikohen projekteve në fushën e arsimit të lartë, dhe 45 milionë për përmirësimin e infrastrukturës rrugore dhe sistemit të aeroporteve. Zëdhënësi i Bankës Botërore, Keiko Miva, tha se përgatitja e kuadrove të ekonomisë është nevojë urgjente në Afganistan.
XS
SM
MD
LG