Ndërlidhjet

Lajm i jashtëzakonshëm

SHUNEH


Rreth 1 mijë e 200 udhëheqës politikë, biznesmenë dhe përfaqësues të shoqërisë civile nga vendet arabe, Izraeli, Shtetet e Bashkuara dhe Evropa, janë mbledhur në Shuneh të Jordanisë për takimin triditësh të Forumit Ekonomik Botëror.
Organizatorët shpresojnë që takimi të sjellë një platformë e cila do t'u ndihmonte liderëve në përpjekjet për të realizuar atë që ata e quajnë klimë e ndryshimit dhe mundësi për Lindjen e Mesme.
Temat që pritet të diskutohen përfshijnë situatën në Irak, Liban dhe Libi, si dhe shkaqet e terrorizmit në rajon.
XS
SM
MD
LG