Ndërlidhjet

SHUNEH


Mbreti i Jordanisë sot e hapi Forumin Ekonomik Botëror në Shuneh në brigjet e Detit të Vdekur.
Mbreti Abdullah u tha rreth 1.200 udhëheqësve politikë, biznesmenëve dhe përfaqësuesve të shoqërisë civile nga 45 vende, se "në mbarë rajonin ndihen ndryshime pozitive", dhe se asnjëherë nuk ka patur mundësi më të mirë për progres, duke bërë thirrje për "zgjidhje të qëndrueshme dhe të drejtë" të konfliktit izraelito-palestinez.
Nga temat tjera që pritet të diskutohen janë gjendja në Irak, Liban dhe Libi, si dhe shkaqet e terrorizmit në rajon.
XS
SM
MD
LG