Ndërlidhjet

KIEV


Është kompletuar lista e pjesëmarrësve në Finalen e 50-të të Këngës në Eurovizion.
Përfaqësuesit e 10 vendeve, Maqedonisë, Kroacisë, Hungarisë, Norvegjisë, Moldavisë, Izraelit, Danimarkës, Zvicrës, Rumanisë dhe Letonisë, mbrëmë fituan vota të mjaftueshme për në finale.
Ata iu bashkangjiten edhe 14 përfaqësuesve tjerë, që veç ishin kualifikuar, në mesin e të cilëve edhe Ledina Çelo nga Shqipëria.
Finalen e Eurovizionit në Kiev të Ukrainës pritet ta ndjekin mbi 120 milionë shikues.
XS
SM
MD
LG