Ndërlidhjet

BEOGRAD


Zhvillimet e fundit në Uzbekistan pritet të diskutohen në mbledhjen e sotme të Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim, që do të mbahet në Beograd.
Në takimin dy ditësh do të dikutohen edhe mundësitë e investimeve në Evropën Juglindore.
Presidenti i BERZH-it Jean Lemierre tha se ekonomitë në Shqipëri, Bosnjë-Hercegovinë, Bullgari, Kroaci, Maqedoni, Rumani, dhe Serbi e Mal të Zi, po shënojnë rritje dhe janë joshëse për investitorët.
XS
SM
MD
LG