Ndërlidhjet

BEOGRAD


Ekonomitë e vendeve të Evropës Qendrore dhe Lindore, si dhe të shteteve të pavarura ish-sovjetike, vitin e kaluar kanë shënuar rritjen më të lartë që nga rënia e komunizmit, prej 6.5 përqind", ka thënë sot Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim.
Raporti kalimtar i Bankës thekson gjithashtu se investimi i drejtpërdrejtë nga jashtë në këto rajone, në vitin 2004, është rritur në shumën rekorde 34 miliardë dollarë.
XS
SM
MD
LG