Ndërlidhjet

BEOGRAD


Presidenti i Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim, Jean Lemierre, tha se vendet e Ballkanit Perëndimor, kanë dalë nga vitet e jostabilitetit dhe luftës. Ato tani kanë arritur demokraci dhe rritje solide ekonomike. Këto vlerësime zoti Lemierre i bëri në hapje të takimit vjetor të BERZH-it, në Beograd.
XS
SM
MD
LG