Ndërlidhjet

SHUNEH


Mbreti i Abdullah i Jordanisë sot e mbylli Forumin Ekonomik Botëror, me thirrjen që liderët rajonal t'u përgjigjen kërkesave popullore për reforma. Në takimin e Forumit morën pjesë qindra politikanë, biznesmenë dhe përfaqësues të shoqërisë civile nga 45 vende të botës. Abdullah u tha atyre se njerëzit dëshirojnë të lëvizin përpara dhe kërkojnë reforma të vërteta në vendet e tyre.
XS
SM
MD
LG