Ndërlidhjet

ABU GHOSI


Zonja e parë e Shteteve të Bashkuara Laura Bush tha se nuk ishte befasuar që u prit nga protestuesit gjatë vizitave që u bëri disa vendeve të shenjta në Lindjen e Mesme.
"Siç e dijmë të gjithë, ky është një vend i tensioneve dhe emocioneve të larta, dhe mund ta kuptoni përse kur i shihni njerëzit me besime të thella në fetë e tyre, dhe që jetojnë pranë njëri tjetrit. Në pyetje janë mijëra vjet luftime dhe urrejtje", tha zonja Bush gjatë vizitës në Izrael.
XS
SM
MD
LG