Ndërlidhjet

LONDËR


Gazetarët dhe teknikët në BBC kanë filluar një grevë urie 24-orëshe, në shenjë proteste kundër planeve për largimin e 4.000 të punësuarve gjatë viteve të ardhshme.
Udhëheqësia e BBC-së tha se reduktimet e vendeve të punës bëhen që të sigurohen para për programet e reja.
XS
SM
MD
LG