Ndërlidhjet

LONDËR


Të dërguarit ndërkombëtarë kanë shqyrtuar sot në Londër, se çfarë progresi ka bërë Kosova drejt ndërtimit të demokracisë dhe mbrojtjes së pakicave. Mbledhjen e sotme të Grupit të Kontaktit që u mbajt me dyer të mbyllura, Zyra e jashtme britanike e ka përshkruar si shqyrtim të gjendjes para takimit të Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara, për Kosovën që do të mbahet më 27 maj.
Në Grupin e Kontaktit bëjnë pjesë Shtetet e Bashkura, Bashkimi Evropian, Britania, Franca, Gjermania, Italia dhe Rusia.
XS
SM
MD
LG