Ndërlidhjet

BEOGRAD


Ministri për Bashkëpunim Ekonomik Ndërkombëtar i Serbisë dhe Malit të Zi, Predrag Ivanoviq, dhe ministri i Ekonomisë i Shqipërisë, Anastas Angjeli, kanë nënshkruar sot në Beograd Marrëveshjen për bashkëpunim ekonomik dhe tregtar midis dy vendeve. "Me këtë marrëveshje parashihet krijimi i një Komiteti të përzier ndërqeveritar për përparimin e marrëdhënieve në të ardhem", tha para gazetarëve, zoti Ivanoviq.
XS
SM
MD
LG