Ndërlidhjet

BEOGRAD


Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim, në 5 vitet e ardhshme do ta zhvendosë vëmendjen drejt Evropës juglindore dhe lindore", tha kryetari i saj, Jean Lemierre. Takimi vjetor i BERZH-it përfundoi sot në Beograd, duke pasur në fokus të interesimit të saj, projektet investuese në Ballkan dhe në vendet e Evropës juglindore. "Ishte një takim i mirë për rajonin, për Bankën, por para së gjithash për Ballkanin", tha Lemierre.
XS
SM
MD
LG