Ndërlidhjet

FRANKFURT


Sot nga linja prodhuese doli Volkswageni i 100 miliontë, i cili u ekspozua në selinë e kompanisë në Volksburg.
Modeli Touran fare pak i ngjan Volkswagenit të parë, i cili u popullarizua shumë pas Luftës së Dytë Botërore. Volkswagen në gjermanishte don të thotë "makina e popullit".
Mbi 100 milionë automjete, deri tash kanë prodhuar vetëm kompanitë Ford, Toyota dhe Chevrolet.
XS
SM
MD
LG