Ndërlidhjet

SARAJEVË


Forca stabilizuese e Bashkimit Evropian në Bosnjë njoftoi se do t'i ndihmojë autoritetet e atjeshme në luftën kundër krimit të organizuar.
Komandanti i EUFOR-it, gjeneral major David Leakey, tha se zgjidhja e problemit të krimit të organizuar është "projekt afatgjatë". "Objektimi kryesor i EUFOR-it është forcimi i kapaciteteve të Bosnjë-Hercegovinës për t'i luftuar rrjetet kriminale dhe korrupsionin", tha Leakey.
XS
SM
MD
LG