Ndërlidhjet

UASHINGTON


Bordi i Bankës Botërore ka miratuar 86.5 milionë dollarë për të mbështetur arsimin në Ukrainë.
Huaja do t'i mbështesë projektet që synojnë përmirësimin e cilësisë së arsimit dhe efikasitetin e sistemit arsimor të Ukrainës.
XS
SM
MD
LG