Ndërlidhjet

Lajm i jashtëzakonshëm

PRISHTINË


Kryetari i Partisë Demokratike, Hashim Thaçi tha se kabineti i qeverisjes së mirë është alternativë e qeverisjes së keqe. Ai tha se ky kabinet nuk ka për qëllim paralelizmin me Qeverinë e Kosovës, por do ta sfidojë atë me projekte konkrete në fusha të caktuara. Duke shpallur përbërjen e kabinetit, Thaçi tha se kjo ndërmarrje e Partisë Demokratike synon “reforma në jetën institucionale dhe në ekonomi”. "Bazë e konceptit të këtij kabineti është programi i Partisë Demokratike dhe vizioni i saj për shtet të pavarur e sovran,
pa asnjë kushtëzim", tha Thaçi. Sipas tij, në përbërjen e kabinetit të qeverisjes së mirë ka politikanë, ekspertë të fushave të caktuara dhe përfaqësues të shoqërisë civile. Kabineti ka 14 departamente dhe në krye të tij është vetë zoti Thaçi.
XS
SM
MD
LG